Günlük 13 ton tüketiliyor, yaz aylarında satış rekoru kırıyor
Sivas’ın yöresel lezzetlerinden olan ‘Sivas Köftesi’, yaz aylarında şehir nüfusunun artmasıyla günlük ortalama 13 ton tüketiliyor.
Dünyaca
Sivas’ın yöresel lezzetlerinden olan ‘Sivas Köftesi’, yaz aylarında şehir nüfusunun artmasıyla günlük ortalama 13 ton tüketiliyor.
Dünyaca
Sivas Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 2010 yılında tescillenen Sivas Köftesi’nin başta Katar olmak üzere dünya pazarına ihraç edilebilmesi
Kendi değerlerimize sahip çıkamıyoruz
Sivas’ta Gastronomi kelimesi İshak Kaan Usta ile hayatımıza girdi.
Ancak hala birileri Kaan Usta’yı köfteci işte
İshak Kaan Usta, büyük dedesi “Köz Yusuf”tan büyükbabası İshak Usta’ya, ondandan da babası Ahmet Usta’ya geçen mesleğini işletmesinde başarıyla
Bu gönderiyi Instagram’da gör